Tekst og redigering

Fra ide til tekst – har du en tekst i hovedet?

Skriver du en fagbog, skønlitteratur, lyrik eller drama, og vil du gerne have talt emneafgrænsning, struktur, sprog, handling, plot, karakterer og univers igennem?

Er du usikker på om din ide og dit fortællesprog egner sig bedst til en ungdomsbog eller en voksenroman, eller om det er autofiktion eller en selvhjælpsbog, du er i gang med?

Eller har du brug for at få overblik og finde fokus til en fagbog?

Er du godt i gang?

Er du allerede godt i gang med et manuskript, men mangler sparring og en grundig tekstgennemgang inden du sender til forlag. Vil du gerne have læst korrektur på dit manuskript eller have anden sproglig vejledning?

Det kan jeg hjælpe dig med

Du kan bruge mig som sparringspartner både under ideudviklingen og under selve skrivningen. Vi kan sætte os sammen om en grundig tekstgennemgang, inden du laver sidste gennemskrivning, og jeg kan læse slutkorrektur på din tekst, inden du sender den til forlag.

På mit bord lige nu

Lotte Juul Lauesen er nu i gang med sin bog om ledelse, arbejdstitlen er Indre lederskab – 7 aspekter som kompas til ledelse og selvledelse. I kan godt glæde jer, for Lotte er en god formidler og har mange års erfaring på området. Hendes bog Den gode elevsamtale udkom i 2 . oplag i 2018 på Akademisk Forlag.
Læs mere her

Tina Lauritsens tredje bog i serien Bøger at gribe med hedder POWER – om magt i praksis og den er på gaden midt i oktober.
Jeg har haft den store fornøjelse både at være konsulent og redaktør på de to første i serien AFGRUND – om fænomenet angst og FANTOM – om krop og tab og på essaysamlingen Torsdagsbreve til Conrad .
De tidligere bøger har fået særdeles fine anmeldelser, så mon ikke også POWER falder i læsernes smag. Læs mere på tinalauritsen.dk

Denne sommer afsluttede jeg fotobogen EXPERIMENTET , som præsenterer hovedværker af den aarhusianske fotograf Steen Andersen

Derudover er jeg lige nu redaktør på en bog om en cirkusdirektørs fortælling om at finde sin egen vej, en børnebog om bier, en roman om nogens far samt en lyrikudgivelse om nærkontakt med det psykiatriske system.

Jeg er ansvarshavende dansk redaktør på det dansk-norske pædagogiske tidsskrift Steinerbladet og medredaktør af Tidsskriftet 0-14. Tidligere har jeg redigeret det specialpædagogiske tidsskrift Kairos og NGO’en VedvarendeEnergi’s foreningstidsskrift Vedvarende energi & miljø/Råstof.

Hvad koster det?
Det bedste er, at du ringer til mig eller sender en mail. Når du har beskrevet den opgave, du ønsker at få hjælp til, finder vi en pris.