Historier derhjemmefra

Mens vi ikke kan mødes sådan helt ægte og live, har jeg lavet en lille skrive-workshop med tips & tricks at fordrive tiden med for alle, der er medlem af Sager der samlers facebookgruppe “Kaffepausen”. Er du ikke medlem af gruppen, må du nøjes med et af mine bidrag:

23. marts – Min stue lige nu
Lige nu står midt i min stue på et uldent, rødt gulvtæppe en omvendt trillebør uden hjul, en betonklods med stang og vingemøtrik, et strygebræt, risten til en betonblander, en kurv med køkkengrej, en sort murerbalje, 54 cm ∅ 425 orange opføringsrør med egetræsplade, fire ovnriste, min Bosch-skruemaskine, en stålkappe til en emhætte. På strygebrættet ligger tre grydeskeer heraf den ene håndsnittet, min mormors piskeris, fire halve trælister, et skohorn og en gedigen klassisk proptrækker fra midten af ’70erne. Projekteret op på et overklippet mørklægningsgardin spiller Hansn guitar og synger Søvngængerboogie i en kælder i vestbyen. Her er ikke stille. Vi venter stadig på orgelspilleren i Todbjerg og klarinettisten med de selvlysende Dr. Martins.
Sådan går det, når man har en punktrommeslager i karantæne.

For at læse de øvrige tekster skal du bruge det password, der er delt på “Kaffepausen” under begivenheden “Historier derhjemmefra”.

Log ind